Meld je nu aan voor de Urban Energy Challenge 2021

Studenten, recent afgestudeerden en young professionals opgelet: de Urban Energy Challenge komt eraan! Deze editie dagen Vattenfall, Gemeente Rotterdam, Enpuls en Gemeente Amsterdam je uit om oplossingen te bedenken die de energietransitie versnellen. Je kunt je vanaf nu tot en met 15 oktober aanmelden.

Aanmelding geopend

Jezelf professioneel ontwikkelen en een flinke dosis praktijkervaring opdoen? En daarnaast bijdragen aan de energietransitie? Dat kan tijdens de Urban Energy Challenge. Meld je aan en ga aan de slag voor een van de 4 organisaties. Met een multidisciplinair team werk je aan een innovatieve oplossing waar het bedrijf écht wat aan heeft. Het programma biedt begeleiding door experts en diverse workshops en trainingen, die jullie helpen om in korte tijd een bijzondere prestatie neer te zetten. Daarnaast kun je rekenen op een waardevol en inspirerend netwerk. Kortom; de Urban Energy Challenge is de ultieme boost voor een impactvolle carrière.

Help jij mee Nederland aardgasvrij te maken? Meld je dan nu aan.