Programma

Doe praktijkervaring op, ontwikkel jezelf op professioneel gebied en draag bij aan een aardgasvrij Nederland. Benieuwd? Lees hier wat het programma inhoudt!

Kick-off

20 april – hele dag
@ Ministerie van EZK, Den Haag

De Kick-off is de officiële start van de Urban Energy Challenge! Vandaag ontmoet je de andere deelnemers en leer je de 4 uitdagers en hun vraagstukken kennen. Je volgt verschillende workshops die jou en je teamgenoten helpen om jullie case grondig te analyseren. Aan het einde van de dag heb je met jouw team een plan van aanpak en zijn jullie klaar om aan de slag te gaan.

Expertise Lab

4 mei – hele dag
@ Hoofdkantoor Ennatuurlijk, Eindhoven

De workshops en trainingen van vandaag helpen jou en je team om zoveel mogelijk ideeën te genereren. Daarnaast krijg je de juiste tools om al die ideeën om te zetten in concrete oplossingen. Zowel coaches voor creatieve begeleiding als inhoudelijke experts staan voor jullie klaar. Het Expertise Lab brengt jullie idee dus naar een hoger niveau!

Finale

25 mei – middag
@ Hoofdkantoor Liander, Duiven

Tijdens de Finale presenteer je met jouw team jullie innovatieve oplossing. Een onafhankelijke jury van prominenten uit de energiesector kiezen de winnaar van de Urban Energy Challenge. Hoewel er maar één team kan winnen, ga je sowieso naar huis met een dosis praktijkervaring én een waardevol netwerk dat je mogelijkheden biedt om jullie idee in de praktijk te brengen. Kortom, de Urban Energy Challenge is de ultieme boost voor een impactvolle carrière!